Cautare

437 de rezultate pentru "accidente batoti" (7.78 secunde)
Desi a existat, in intreaga lume, un mic numar de accidente atribuite FAN, la o examinare obiectiva, niciunul nu a rezistat pentru a prezenta o dovada de netagaduit ca FAN ar fi fost cauza".
La 525 m adancime, cu diametrul la suprafata de 1200 m, deasupra minei zborul elicopterelor este interzis, deoarece s-au produs accidente din cauza curentilor de aer puternici.
Centrul Educational Sfanta Faustina doreste sa fie o expresie de soliedarietate si speranta pentru copii din Spitalul Marie Curie si din Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu, pentru copii si familiile care se confrunta cu adevaratele drame ale vietii datorita unor maladii foarte grave sau in urma unor accidente.
Fecioara Ai grija la accidente! Agitatia te-a cuprins si pe tine si parca nu mai poti gandi cum trebuie! Incearca sa te calmezi.
Va fi necesar sa faca multe drumuri scurte si este posibil ca din cauza lipsei de concentrare sa fie implicati in accidente (in cazul in care conduc singuri mijlocul de deplasare).
In astfel de momente, populatia trebuie sa ramana in locuinte, departe de ferestrele care se pot sparge si pot produce accidente, si sa se adaposteasca sub o grinda, un toc de usa solid sub un birou sau o masa suficient de rezistente.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Daca un copil isi administreaza 4 (minim) prize de insulina pe zi, acele se tocesc, se indoaie, existand accidente de adminisnare a insulinei.
Astfel, viata pacientilor suferinzi este afectata pe toate palierele, scolar, profesional, familial si social de un numar mediu de 40-50 accidente hemoragice pe an si de consecintele lor nefaste.
In aceasta saptamana sunteti predispusi la tot felul de mici accidente iar unul dintre motive este acela ca va cam supraestimati.
Pentru a linisti populatia, s-a declarat, oficial, ca centralele nucleare franceze survolate ar trebui sa reziste la cutremure de magnitudine mare sau la accidente de avioane.
Poate fi inhalat, inghitit sau injectat si poate provoca crize de paranoia, senzatii de persecutie, accese de furie si o lipsa totala a controlului impulsurilor, tremuraturi si palpitatii intense, ridicarea tensiunii arteriale si, deci, risc major de accidente vasculare.
Dezavantajul este ca acest lucru ar putea sa va provoace si mici accidente. Fiti atenti la ceea ce vorbiti, mai ales cu sefii, si la deciziile luate in pripa.
Cercetatorii de la Universitatea Alabama din Birmingham (SUA) au recenzat aproximativ 3.294 de rani provocate de pantofii cu tocuri inalte, 123.355 accidente ce au necesitat prezentarea la serviciile de urgenta, in SUA.
Conform previziunilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) boala coronariana va ramane principala cauza de deces in urmatorii ani, ea reprezentand 12,2% din mortatitalitea generala, inaintea celor provocate de cancer, accidente rutiere, HIV/SIDA sau bolile hepatice Principala cauza de imbolnavire este reprezentata de afectarea stratului interior al arterelor coronare, legata de anumiti factori de risc cum sunt fumatul, tensiunea arteriala ridicata, diabetul, nivelul ridicat al colesterolului, obezitatea si alti factori incluzand sexul, etnia si istoricul familial de boala coronariana.
"In centrul nostru se desfasoara reconstrutie protetica dupa accidente sau tumori benigne sau maligne.. Motto-ul nostru este: Niciun pacient sa nu paraseasca unitatea spitaliceasca fara a avea o infatisare apropiata de normal!
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna, De cand ma simt tot mai bogat, de tine, Si-mi stau pe tample soarele si luna, Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine M-as jelui in fel de fel de jalbe In care nici n-as spune cum te cheama, Patrate negre si patrate albe Imi covarsesc gradina si mi-e teama Si uite, n-are cine sa ne-ajute, Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Prin gari descreierate - accidente, Marfare triste, vin in miezul verii, Iar eu sunt pln de gesturi imprudente, Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante, Copii fragili ducand parintii-n spate, Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii, In podul palmei, daca iau nisipul, Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme, Ostasii garzii tale ti se-nchina, Iubita mea cu foarte mari probleme, Cu chip slavon si nume de regina Fiorul rece prin spinare-mi trece Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate Ca tu, de la etajul treisprezece, Voiai sa te arunci sa scapi de toate Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade Sa-ti pui in cumpana intreaga viata, Ca nu-s in joc abstractele rocade Ci sangele ce fierbe sau ingheata Neputincioasa, trista si frigida Asa ai fost si apareai senina, Dar cel care-a stiut sa te deschida Nu-i fericit, ci imbatat de vina De te lucram sarguincios cu dalta, De te faceam din carnea mea, iubito, Nu deveneai, cum astazi esti, o alta, Pe care la caldura am trezit-o Lasand ambitiile de o parte Ne aruncam in marea nemiloasa Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte, Ne facem din sudoare, sfanta casa Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga Si ochii tai ma cauta intruna Si eu inalt nefericita ruga Purtand pe tample soarele si luna Si te iubesc cu mila si cu groaza, Tot ce-i al tau mi se cuvine mie, Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie
Zilele acestei saptamani sunt cu predispunere spre usoare accidente in gospodarie. Fiti mai atenti cum manevrati obiectele mai grele, cum gatiti si mai ales cum va deplasati.
Zilele acestei saptamani sunt cu predispunere spre usoare accidente in gospodarie. Fiti mai atenti cum manevrati obiectele mai grele, cum gatiti si mai ales cum va deplasati.
accidente auto se produc in fiecare zi, asta nu inseamna sa nu mai iesim pe strada. Si, totusi, ceva s-a schimbat.
google-analytics.com